Доступність посилання

ТОП новини

Перший заступник голови «Нафтогазу» Перелома повернувся до виконання обов’язків


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Перший заступник голови правління компанії «Нафтогаз України» Сергій Перелома повернувся до виконання своїх службових обов’язків у компанії з 15 вересня, повідомила прес-служба компанії.

У «Нафтогаз України» нагадали, що рішенням Апеляційного суду Києва Перелому відсторонили від виконання обов’язків з 12 по 14 вересня включно.

Таким чином, правління «Нафтогазу України» нині працює у складі чотирьох осіб.

17 липня Солом’янський райсуд Києва обрав запобіжний захід Переломі у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у 80 мільйонів гривень. У вересні Апеляційний суд Києва змінив Переломі з утримання під вартою на цілодобовий домашній арешт терміном до 9 вересня 2016 року, потім суд змінив запобіжних захід на домашній арешт у нічний час.

14 липня у Національному антикорупційному бюро повідомили про затримання першого заступника голови правління НАК «Нафтогаз України», голови наглядової ради ОПЗ Сергія Переломи та першого заступника цього підприємства Миколи Щурікова. Їх затримали у справі про розтрату коштів Одеського припортового заводу. Затримані свою провину заперечують.

Одеський припортовий завод є одним із найбільших підприємств хімічної галузі як в Україні, так і в Європі. Кількість працівників перевищує 4 тисячі осіб. Він спеціалізується на виробництві та реалізації хімічної продукції – аміаку та карбаміду, також перевантажує на експорт продукцію інших підприємств України та Росії.

XS
SM
MD
LG