Доступність посилання

ТОП новини

Футбол: Україна обіграла Косово з рахунком 3:0


Збірна України з футболу 9 жовтня в матчі відбірного турніру чемпіонату світу 2018 року обіграла команду Косова з рахунком 3:0.

На 31-й хвилині гравець української збірної Артем Кравець відкрив рахунок у матчі, отримавши гольову передачу від Олександра Зінченка. У другому таймі, на 81-й хвилині, Андрій Ярмоленко після передачі Олександра Караваєва забиває у ворота суперника другий гол. А вже на 87-й хвилині гри Руслан Ротань влучив у ворота збірної команди Косова втретє.

Таким чином Збірна України здобула першу перемогу у кваліфікації чемпіонату світу-2018 і першу перемогу під керівництвом тренера Андрія Шевченка.

Матч проходив на стадіоні Юзефа Пілсудського в польському місті Кракові за невеликої кількості у уболівальників, оскільки кількість глядачів була обмежена до 1 тисячі. Причиною гри на «нейтральному» стадіоні стало невизнання офіційним Києвом незалежності Косова.

Це був третій поєдинок відбірного турніру ЧС-2018. Попередні матчі відбору – з Ісландією та Туреччиною, українці зіграли внічию.

XS
SM
MD
LG