Доступність посилання

ТОП новини

Екс-міністра екології Злочевського немає в базі розшуку МВС


Микола Злочевський
Микола Злочевський

Колишнього міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського немає в базі розшуку МВС. Про це свідчать дані в реєстрі розшукуваних осіб на сайті Міністерства внутрішніх справ.

У січні 2015 року тодішній генеральний прокурор Віталій Ярема заявив, що Генеральна прокуратура оголосила Злочевського в розшук.

13 вересня цього року, як повідомляли ЗМІ, Печерський районний суд зобов’язав Генеральну прокуратуру ухвалити рішення щодо припинення розшуку Злочевського. Захист колишнього міністра стверджував, що Злочевського оголошено в розшук незаконно і процесуальні строки розслідування минули.

Генпрокуратура підозрює Злочевського у скоєнні кримінального правопорушення за статтею «незаконне збагачення». Стаття передбачає позбавленням волі на термін від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Від червня 2010 року до квітня 2012 року був міністром охорони навколишнього природного середовища України. Був членом Партії Регіонів.

XS
SM
MD
LG