Доступність посилання

ТОП новини

На Київщині затримали депутата Бориспільської міськради через хабар


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

Прокуратура Київської області повідомляє про затримання депутата Бориспільської міської ради під час отримання хабара.

«Працівниками прокуратури Київської області спільно зі співробітниками ГУ БКОЗ СБ України у Києві та Київській області затримано депутата Бориспільської міської ради Київської області, який вимагав та отримав у громадян гроші у сумі 3 тисячі доларів США за вплив на депутатів Бориспільської міської ради під час голосування за виділення у приватну власність земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку цим громадянам», – повідомили 11 жовтня у прокуратурі.

Затриманому інкримінують кримінальне правопорушення, передбачене статтею 369-2 Кримінального кодексу України – зловживання впливом.

Наразі слідчі органи вирішують питання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді арешту.

Правоохоронці не називають імені затриманого.

Тим часом лідер Радикальної партії Олег Ляшко виклав на своїй сторінці у Facebook відеозвернення з реакцією на затримання у Борисполі місцевого політика, який начебто є членом «Радикальної партії».

«Хто бере хабарі, має сидіти у тюрмі. Жодного хабарника у лавах нашої партії ми не покриватимемо. Водночас, якщо це провокації, ми будемо людей захищати. Тому я сподіваюся, що правоохоронні органи якщо його затримали, доведуть вину», – сказав Ляшко, який також не назвав імені затриманого.

XS
SM
MD
LG