Доступність посилання

ТОП новини

У Москві напали на дочку Ємельяненка, який засудив дитячі бої у Чечні – ЗМІ


Федір Ємельяненко
Федір Ємельяненко

У Москві невідомі напали на 9-річну дочку президента Союзу змішаних бойових єдиноборств Росії Федора Ємельяненка, повідомляє російська газета «Московський комсомолець» з посиланням на джерела.

Напад, за інформацією видання, стався 9 жовтня, коли дівчинка поверталася зі школи. Її вдарили у серце і живіт. Дитину госпіталізували з травмами. У неї діагностовано забої грудної клітини та черевної порожнини. Описати зовнішність нападників дівчинка не змогла.

На адресу Ємельяненка надходили погрози після того, як він розкритикував дитячі бої, які відбулися 4 жовтня у Грозному під час турніру зі змішаних єдиноборств. У дитячих боях, які влада Чечні назвала «показовими», брали участь троє синів голови Чечні Рамзана Кадирова.

Федір Ємельяненко засудив бої, назвавши неприпустимою присутність у залі дітей до 12 років – навіть серед глядачів. Кадиров розкритикував Ємельяненка. А радник і двоюрідний брат голови Чечні, депутат Держдуми Росії Адам Делімханов, заявив, що Федору Ємельяненку «доведеться відповідати за кожне слово про його племінників».

XS
SM
MD
LG