Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: невідомий кинув вибухівку у житловий будинок у центрі Івано-Франківська


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

14 жовтня поблизу житлового будинку по вулиці Незалежності в Івано-Франківську пролунав вибух, в результаті якого пошкоджений фасад будинку і повибивало вікна, потерпілих немає, повідомляє поліція.

«До чергової частини Івано-Франківського відділу поліції звернулася жителька з повідомленням, що вночі біля 1-ої години 14 жовтня вона почула вибух. На місце події прибула слідчо-оперативна група і вибухотехніки. Під час перевірки правоохоронцями було виявлено сліди вибухонебезпечного пристрою, ймовірно гранати «РГД-5». Наразі поліцейські встановлюють всі обставини події, опитують свідків і оцевидців події, а також встановлюють особу зловмисника», – йдеться в повідомленні.

Поліція Івано-Франківська повідомляє про відкриття справи за статтею «хуліганство» і «незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Водночас, як повідомляє місцеве видання «Галка», у будівлі, де стався вибух, розташований офіс місії ОБСЄ в Україні. За повідомленням, у дворі цього будинку у вересні невідомий підпалив один із автомобілів місії.

XS
SM
MD
LG