Доступність посилання

ТОП новини

Обама: Трамп не придатний для посади президента


Барак Обама
Барак Обама

Президент США Барак Обама заявляє, що кандидат на посаду президента від Республіканської партії Дональд Трамп не придатний для президентства.

«Дональд Трамп не має необхідного характеру та знань, і, схоже, він не бажає отримувати знання чи основи чесності, необхідні для того, щоб бути президентом. Тепер ми почули, як він ставиться до жінок», – заявив Обама 14 жовтня під час виступу перед прихильниками Демократичної партії у Клівленді, що у штаті Огайо.

Під час передвиборчої кампанії Дональд Трамп зробив багато суперечливих заяв, зокрема і щодо України. Востаннє скандал спричинили висловлювання Трапа щодо жінок.

Минулого тижня у США були оприлюднені зроблені Трампом 2005 року у приватній розмові непристойні коментарі щодо жінок. Республіканський кандидат вибачився за свої слова, а на другому турі дебатів із опоненткою з Демократичної партії Гілларі Клінтон заявив, що це було «пліткування у роздягальні».

Президентські вибори у США відбудуться 8 листопада. Основна боротьба розгортається між кандидатами від Демократичної партії Гілларі Клінтон і Республіканської партії Дональдом

XS
SM
MD
LG