Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині внаслідок вибуху міни поранений «грибник» – обласна ВЦА


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

У Станично-Луганському районі внаслідок вибуху міни поранений «грибник», повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«Ввечері 19 жовтня двоє жителів Станично-Луганського району в пошуках грибів зайшли на заміновану ділянку неподалік лінії розмежування і детонували один із закладених зарядів. Унаслідок вибуху один із потерпілих зазнав осколкових поранень, інший викликав «швидку допомогу». Однак через високий ступінь мінної небезпеки ситуація вимагала втручання військових», – повідомляє адміністрація на своїй сторінці в Facebook.

Конфлікт на сході України почався навесні 2014 року після російської анексії Криму. Україна і країни Заходу звинувачують Росію у збройній підтримці сепаратистів. Кремль відкидає ці звинувачення і заявляє, що на Донбасі можуть перебувати російські «добровольці».

За даними ООН, від квітня 2014 року на Донбасі загинули близько 10 тисяч людей. Неодноразово повідомлялося про поранення чи загибель цивільних внаслідок спрацювання вибухових пристроїв.

XS
SM
MD
LG