Доступність посилання

ТОП новини

На Донбасі поранені двоє українських військових – речник Міноборони


Речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко
Речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко

За добу 22 жовтня внаслідок бойових дій на Донбасі жодний український військовий не загинув, двоє зазнали поранень. Про це повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.

Речник уточнив, що один з бійців був поранений у Станиці Луганській, підірвавшись на вибуховому пристрої, а інший – у Зайцевому під час мінометного обстрілу.

Раніше штаб української воєнної операції на Донбасі заявив про 33 обстріли з боку бойовиків, ці порушення режиму тиші зафіксовані переіажно на Маріупольському напрямку, твердять українські військові.

В угрупованні «ДНР» заявили, що українські військові ввечері 22 жовтня обстріляли західні околиці Донецька. Також донецькі сепаратисти звинувачують ЗСУ в обстрілі села Саханка на півдні контрольованої бойовиками території і руйнуванні житлового будинку в цьому населеному пункті.

В угрупованні «ЛНР» ще не повідомляли про бойові дії впродовж минулої доби.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Обстріли з різною інтенсивністю тривають. Сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG