Доступність посилання

ТОП новини

Прокурор: стрілянина у Мелітополі 23 жовтня сталася не через етнічний конфлікт, на побутовому ґрунті


Валерій Романов
Валерій Романов

Прокурор Запорізької області Валерій Романов заявляє, що стрілянина у Мелітополі, що сталася вночі 23 жовтня, сталася не через етнічний конфлікт, а на побутовому ґрунті.

«Що стосується резонансного вбивства, то воно не скоєне на якомусь підґрунті етнічних стосунків. Це не бандитські розборки. Банальне хуліганство молодиків, які раніше судимі не були, до кримінальної відповідальності не притягалися. Використовувалось 2 перероблених газових пістолети, використовувався помповий 12 калібр, CZ. Знайшли один патрон від ТТ. Чи використовувався, чи просто там був загублений – будемо знати після розтину. У конфлікті брали участь 6 осіб», – сказав Романов.

«Вони почали пиячити з 9-ї вечора. Виник конфлікт через дівчину. Жодного перерозподілу впливу там не було», – додав голова управління СБУ області Олександр Шмитько, що брав участь у брифінгу силовиків.

У Мелітополі Запорізької області вночі 23 жовтня внаслідок стрілянини загинули двоє і ще двоє були поранені. Слідчо-оперативні заходи тривають. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Як повідомляли місцеві ЗМІ, учасниками конфлікту був вірменин та грузин.

XS
SM
MD
LG