Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпрі звільнили актрису, яка підтримала побиття військового у театрі – радник мера


У Дніпрі у театрі опери та балету, де стався інцидент з побиттям учасника бойових дій, звільнили артистку хору, яка у соціальних мережах писала повідомлення на підтримку дій нападниці. Інформацію про звільнення актриси оприлюднив радник міського голови Євген Гендін.

За його даними, актриса, допис якої у соціальних мережах мав резонанс, виїздить до Росії.

Інформацію про звільнення актриси підтвердила й радник голови ОДА Тетяна Губа. Вона уточнила, що актрису звільнили за власним бажанням.

Актриса Катерина Фондуроко на своїй сторінці у Facebook стала на захист нападниці, кепкувала з побитого бійця, називала бойовика «Моторолу» «героєм».

Наразі цей допис недоступний для загалу.

У керівництві театру інцидент з актрисою не коментують, посилаючись на те, що директор на лікарняному.

24 жовтня поліція Дніпра порушила кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України – умисне нанесення легких тілесних ушкоджень через інцидент з бійцем АТО в театрі опери та балету. Інформацію про це Радіо Свобода в понеділок увечері підтвердили в обласному управлінні Національної поліції.

Інцидент стався в антракті вистави у театрі опери та балету: на балконі одна з відвідувачок вистави накинулась з молотком на бійця АТО, який прийшов до театру у військовій формі разом з дружиною. За словами свідків, жінка «вигукувала щось про «руській мір» і нецензурно облаяла бійця та його дружину».

Учасник АТО, боєць полку «Дніпро – 1» отримав черепно-мозкову травму.

(Відео користувача YouTube informator.dp.ua)

Минулого тижня у Дніпрі стався ще один резонансний випадок із побиттям учасника бойових дій на Донбасі: в одному з кафе в центрі міста через зауваження щодо трансляції російського телеканалу на моніторі відвідувачі побили демобілізованого бійця та його товариша, волонтера армії.

Волонтер опинився в реанімації зі складними ушкодженнями й досі не прийшов до тями, боєць же, отримавши струс мозку, лікується у стаціонарі шпиталю. Поліція порушила кримінальне провадження за ст. 122 Кримінального кодексу – умисне нанесення тілесних ушкоджень середнього ступеню тяжкості. Адміністрація кафе причетність до інциденту відкидає, нападники досі невідомі.

XS
SM
MD
LG