Доступність посилання

ТОП новини

У Держприкордонслужбі припускають, що КПВВ «Майорськ» сьогодні не відновить роботу


У Державній прикордонній службі України припускають, що контрольний пункт в’їзду-виїзду «Майорськ» сьогодні не відновить свою роботу. Про це в коментарі Радіо Свобода повідомив керівник прес-служби Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

За його словами, на даний час триває обстеження цієї ділянки.

«Ми очікуємо, що все ж таки, в найближчий час зможемо відновити роботу дорожнього коридору. Але, скоріш за все, він може відновити свою роботу завтра зранку… Ми не можемо гарантувати повної безпеки і лише у разі стабілізації ситуації роботу КПВВ «Майорськ» буде відновлено», – сказав Демченко.

Також голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський припустив, що рух на пропускному пункті «Майорськ» відновлять сьогодні.

Раніше Держприкордонслужбі та поліції повідомляли, що підтримувані Росією бойовики зранку 27 жовтня обстрілюють розташовані на відстані близько 10 кілометрів один від одного місто Торецьк і контрольний пункт в’їзду та виїзду «Майорськ».

Місто Торецьк (колишній Дзержинськ) і контрольний пункт в’їзду та виїзду «Майорське» розташовані на північний захід від контрольованої сепаратистами Горлівки. В угрупованні «ДНР» про обстріл Торецька і «Майорського» не повідомляють, натомість заявляють, що українські військові зранку 27 жовтня обстріляли околиці Ясинуватої, потерпілих і руйнувань немає.

XS
SM
MD
LG