Доступність посилання

ТОП новини

Пункт «Майорське» відновив роботу після обстрілів – ДПСУ


Контрольний пункт в’їзду та виїзду «Майорське» в Донецькій області відновив роботу. Про це зранку 28 жовтня повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

«Сьогодні зранку контрольні пункти в’їзду та виїзду працюють у штатному режимі, в тому числі КПВВ «Майорське», – ідеться в повідомленні.

Вранці в КПВВ «Майорське» для перетину лінії розмежування знаходилося 20 автомобілів, які рухалися на виїзд до неконтрольованої території, а автівок у зворотному напрямку не було», – інформують прикордонники.

Підтримувані Росією бойовики зранку 27 жовтня обстріляли розташовані на відстані близько 10 кілометрів один від одного місто Торецьк і контрольний пункт в’їзду та виїзду «Майорське». Про це повідомляли Держприкордонслужба та керівник поліції Донеччини В’ячеслав Аброськін.

В угрупованні «ДНР» того ж дня в обстрілі «Майорського» звинуватили українських військових.

Місто Торецьк (колишній Дзержинськ) і контрольний пункт в’їзду та виїзду «Майорське» розташовані на північний захід від контрольованої сепаратистами Горлівки.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Обстріли з різною інтенсивністю тривають. Сторони конфлікту звинувачують одна одну в порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG