Доступність посилання

ТОП новини

БПП провів з’їзд у Києві, питання обрання лідера партії не розглядали – депутат


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У суботу учасники з’їзду партії «Блок Петра Порошенка» у Києві не обговорювали питання обрання лідера партії, повідомив керівник секретаріату «Блоку Петра Порошенка», народний депутат Максим Саврасов за підсумками закритого для преси заходу.

«Сьогодні на з'їзді не обговорювалося питання щодо керівника партії. Ми думаємо обговорити це питання на одному з наступних з'їздів», – сказав Саврасов. Він додав, що журналістів поінформують і запросять на той з’їзд партійців, де ухвалюватимуть це рішення.

Натомість, за його словами, сьогодні на з’їзді йшлося про участь БПП у виборах в об'єднані територіальні громади місцевих організацій партії 4 грудня, а також – в перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів 11 і 18 грудня.

В серпні 2015 року з'їзд делегатів партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» обрав керівником політичної сили екс-лідера партії «УДАР», мера Києва Віталія Кличка. У травні 2016 року Кличко написав заяву про складання повноважень голови партії БПП.

У червні президент України Петро Порошенко заявив, що БПП розглядає кілька кандидатур на посаду нового керівника політичної сили.

XS
SM
MD
LG