Доступність посилання

ТОП новини

У 2015 році співробітники СБУ отримали від держави 262 квартири – #Точно


У 2015 році співробітники Служби безпеки України отримали від держави 262 квартири. Таку інформацію надали у фінансово-економічному управлінні Служби безпеки України у відповідь на запит #Точно, проекту Радіо Свобода.

Видача об’єктів нерухомості співробітникам служби збільшилась, порівняно з 2014 роком, більше ніж удвічі – з 108 до 262 квартир. При цьому станом на середину жовтня 2016 року співробітникам надали вже 203 квартири.

Як повідомляло #Точно, цього року державним бюджетом на функціонування Служби безпеки України передбачено видатки в розмірі 5 547 842 500 гривень.

Відповідно до законодавства, на Службу безпеки України покладається захист державного суверенітету, конституційного ладу, територіальної цілісності, економічного, науково-технічного і оборонного потенціалу України, законних інтересів держави та прав громадян від розвідувально-підривної діяльності іноземних спеціальних служб, посягань з боку окремих організацій, груп та осіб, а також забезпечення охорони державної таємниці.

XS
SM
MD
LG