Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики застосували системи «Град» по селу Кримському на Луганщині – штаб


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Підтримувані Росією бойовики застосували 2 листопада по позиціях українських військових у селі Кримському на Луганщині реактивні системи залпового вогню «Град», а також ствольну артилерію калібрів 122 та 152 міліметри, міномети калібрів 82 та 120 міліметрів. Про це повідомляє штаб української воєнної операції на Донбасі.

За цим повідомленням, всього 2 листопада бойовики 47 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, найбільше обстрілів сталося на Маріупольському напрямку – 26.

На Донецькому напрямку зафіксовано вісім випадків відкриття вогню в бік українських позицій, на Луганському напрямку – 13 провокацій проти сил АТО, ідеться в ранковому зведенні.

В угрупованні «ДНР» заявляють про обстріл українськими військовими півдня контрольованої сепаратистами території в денні години 2 листопада.

В угрупованні «ЛНР» ще не інформували про бойові дії впродовж минулої доби.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Обстріли тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG