Доступність посилання

ТОП новини

Росія: у Москві Фейгін проводить одиночний пікет біля ФСБ на підтримку журналіста Сущенка


Марк Фейгін
Марк Фейгін

У Росії адвокат Марк Фейгін проводить одиночний пікет на підтримку українського журналіста Романа Сущенка біля будівлі ФСБ в Москві. Про акцію повідомляється в twitter адвоката.

«Тільки що Марк Фейгін став на підтримку Сущенка біля будівлі ФСБ на Луб'янці. Твіттер ведуть друзі», – йдеться у повідомленні.

На фотографії можна прочитати, що на плакаті, який тримає Фейгін, написано – «Звільніть українського журналіста Сущенка».

Марк Фейгін є захисником Сущенка. 30 вересня в Москві був затриманий український журналіст, власний кореспондент агентства «Укрінформ» у Франції Роман Сущенко, який прибув до Росії у приватних справах, щоб відвідати родичів. Федеральна служба безпеки Росії звинуватила його у шпигунстві і заявила, що він є «співробітником Головного розвідувального управління Міноборони України». Суд заарештував журналіста на два місяці.

Міністерство оборони України категорично відкинуло заяви про причетність журналіста до відомства і до військової розвідки. Сам Роман Сущенко провини не визнає.

XS
SM
MD
LG