Доступність посилання

ТОП новини

Біля посольства Росії в Дубліні відбулася акція проти бомбардувань Алеппо


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У столиці Ірландії Дубліні група активістів з організації Grannies4Equality провела 5 листопада пікет біля посольства Росії проти військової кампанії в Сирії. Протестувальники розкидали облиті червоною фарбою ляльки і залишили біля входу в диппредставництво антивоєнні плакати із закликами до Москви припинити бомбардування в Алеппо.

3 листопада схожа акція відбулася у Великобританії. Активісти організації The Syria Campaign заблокували вхід до посольства Росії в Лондоні, розмістивши інсталяцію з сотень пластикових рук від манекенів. Російська дипломатична місія через інцидент направила до британського МЗС ноту протесту.

4 листопада посольство Британії і резиденцію британського посла у Москві закидали частинами манекенів, облитих червоною фарбою. Акція стала відповіддю на протест у Лондоні попереднього дня.

Місто Алеппо розділене на зони, зайняті силами президента Сирії Башара аль-Асада і загонами опозиції. Урядова армія за підтримки російської авіації завдає ударів по контрольованих повстанцями районах.

XS
SM
MD
LG