Доступність посилання

ТОП новини

Саакашвілі заявляє про «цькування» Лорткіпанідзе


Ґіорґі Лорткіпанідзе (п) і Міхеїл Саакашвілі (л), архівне фото
Ґіорґі Лорткіпанідзе (п) і Міхеїл Саакашвілі (л), архівне фото

Керівник Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі заявляє про «цькування» начальника поліції Одещини Ґіорґі Лорткіпанідзе, який звільнився з посади.

«Це був перший начальник поліції протягом дуже довго періоду в історії Одеси, який не брав хабарів. Спочатку у нього відібрали більшість функцій, а потім почали цькування з усіх боків», – написав Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook.

«Звичайно, можна було зробити набагато більше, але Спасибі за те, що зберегли мир, повернули Одесу до нормального і спокійного життя і за те, що у повністю прогнилій системі залишився чистим і зберіг честь!» – додав він.

Раніше стало відомо, що Лорткіпанідзе подав у відставку.

«На даному етапі для розвитку одеської поліції потрібна нова кров. Сьогодні я ухвалив рішення за власною ініціативою написати заяву про відставку з посади», – сказав Лорткіпанідзе.

На посаду керівника тодішнього Головного управління МВС України в Одеській області 47-річний грузинський генерал був призначений у червні 2015 року – незабаром після того, як Одеську область очолив Міхеїл Саакашвілі. Президент України Петро Порошенко своїм указом надав Ґіорґі Лорткіпанідзе українське громадянство.

XS
SM
MD
LG