Доступність посилання

ТОП новини

У США завершилася передвиборча кампанія


Кандидати на посаду президента США провели останні перед днем голосування передвиборчі мітинги.

Представниця Демократичної партії Гілларі Клінтон зібрала, за даними її штабу, 40-тисячний мітинг у Філадельфії. Клінтон приїхали підтримати її чоловік Білл, президент США Барак Обама, рок-музиканти Брюс Спрінґстін і Джон Бон Джові.

«Я справді хочу бути президентом для всіх – і тих людей, які голосують за мене, і тих людей, які голосують проти мене... Я люблю цю країну, і я вірю в наших людей, у нас є велика робота попереду, але я дуже рада: гадаю, ми отримаємо багато вже зробленого, і ми приведемо країну вперед разом», – заявила Клінтон в аеропорту Нью-Йорка перед відльотом до штату Пенсильванія.

Кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп також виступив перед своїми виборцями в штаті Пенсильванія, а потім вирушив на мітинг в інший штат Нью-Гемпшір, де опитування в останні дні стали вказувати на зростання його підтримки.

«Я боротимуся за вас і перемагатиму заради вас. Разом ми знову зробимо Америку багатою, безпечною і сильною», – сказав Трамп своїм прихильникам.

Президентські вибори в США відбудуться у вівторок, 8 листопада. За даними соцопитувань, Клінтон випереджає Трампа на кілька відсотків.

XS
SM
MD
LG