Доступність посилання

ТОП новини

Колишня заступниця Саакашвілі тимчасово очолила Одеську ОДА


Соломія Бобровська
Соломія Бобровська

Заступниця голови Одеської обласної державної адміністрації 26-річна Соломія Бобровська тимчасово виконуватиме обов’язки голови ОДА.

Колишня заступниця Міхеїла Саакашвілі, який пішов у відставку, 11 листопада пообіцяла, що відставка керівника на роботу обладміністрації не вплине.

«Відсьогодні я вже прийняла керування областю від мого безпосереднього керівника і шефа пана Міхеїла Саакашвілі. Хочу запевнити всіх, що область продовжить працювати далі в абсолютно штатному режимі. Забезпечене виконання документів, завдань, доручень, згідно з чинним законодавством. Ми плануємо зайти підготовленими в зиму, ми готуємо бюджет 2017 року. Ми плануємо передати і підготувати всі проекти, які були анонсовані,… новій команді, коли б вона не прийшла», – сказала Бобровська.

Вона виловила сподівання, що нове керівництво області продовжить політику команди Саакашвілі в регіоні, і закликала громадськість Одещини не припиняти проявляти свою громадянську позицію і тиснути на чиновників обласної й міської адміністрацій.

Бобровська заявила, що після призначення нового керівника облдержадміністрації вона піде у відставку і приєднається до команди Саакашвілі.

Колишній голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі 11 листопада оголосив про створення «нової широкої політичної сили», метою якої є дострокові вибори парламенту України.

Саакашвілі оголосив про свою відставку з посади голови Одеської ОДА 7 листопада. Він пояснив це рішення корупцією в регіоні, яку, за його словами, підтримує влада України.

9 листопада президент України Петро Порошенко підписав указ про відставку Саакашвілі, яку перед цим погодив Кабмін.

Порошенко у травні 2015 року указом надав Саакашвілі громадянство України, після цього його призначили головою Одеської ОДА.

XS
SM
MD
LG