Доступність посилання

ТОП новини

Штаб: на Донбасі минулої доби бойовики обстрілювали позиції українських військових з артилерії


Проросійський бойовик, архівне фото
Проросійський бойовик, архівне фото

У штабі АТО заявляють, що минулої доби підтримувані Росією бойовики позиції українських військових обстрілювали з артилерії на всіх напрямках, зокрема, на маріупольському напрямку двічі обстріляли з 152 міліметрової артилерії в районі Мар’їнки й Широкина, а з 122 міліметрових артилерійських установок Талаківку.

Як повідомляє прес-центр штабу, сепаратисти з мінометів різних калібрів обстрілювали Широкине, Водяне, Талаківку, Красногорівку, Богданівку, бойовики також використовували гранатомети різних типів, озброєння БМП та стрілецьку зброю.

За даними штабу, на луганському напрямку з 122 міліметрової артилерії бойовики вели вогонь по Новозванівці й Троїцькому, а з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї – по Кримському, Новозванівці, Валуйському, Малиновому, Новоолександрівці й Троїцькому.

На донецькому напрямку, як повідомляють військові, бойовики зі 122 міліметрової артилерії обстріляли Тоненьке, аз мінометів різних калібрів – Авдіївку.

Всього за минулу добу у зоні бойових дій на Донбасі відбулося 64 обстріли з боку сепаратистів, додають у штабі.

Підтримувані Росією бойовики з угруповання «ДНР» звинувачують українських військових в обстрілах околиць Донецька, Докучаєвська і Ясинуватої. В угрупованні «ЛНР» стверджують, що українські військові чотири рази обстріляли їхні позиції.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався.

XS
SM
MD
LG