Доступність посилання

ТОП новини

Кількість знеструмлених через негоду населених пунктів зросла до 988 – ДСНС


У Державній службі з надзвичайних ситуацій України зранку 14 листопада повідомили, що через несприятливі погодні умови 12–14 листопада було знеструмлено 988 населених пунктів у 11 областях. У вечірньому зведенні 13 листопада на сайті ДСНС ішлося про 955 знеструмлених населених пунктів.

За даними рятувальників, найбільше снігу – до 50 сантиметрів – намело у Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій та Житомирській областях.

У Київській, Вінницькій та Черкаській областях спостерігаються сніг із дощем, а у Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій — місцями, в Одеській, Миколаївській, Херсонській — іде дощ, на решті території країни без опадів.

Як повідомили у Мінінфраструктури, через снігопади ускладнено проїзд автотранспорту і окремих поїздів. Деякі регіони заявили про припинення у понеділок навчання в школах та обмежили в’їзд до міст великогабаритного транспорту.

За інформацією Українського гідрометцентру, в другій половині дня 14 листопада циклон, що спричинив негоду, вийде за межі України.

XS
SM
MD
LG