Доступність посилання

ТОП новини

У Києві 15 листопада планується перекриття Хрещатика – поліція


У Києві 15 листопада планується перекриття Хрещатика через підвищений рівень терористичної загрози в Україні – державі, що воює. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Прогнозується значне скупчення людей, ми будемо проводити заходи, щоб нічого не трапилось і ніхто не постраждав. Зокрема, буде перекрита вулиця Хрещатик, проводитиметься поверхневий огляд, залучатимуться металошукачі. Це стандартна процедура, думаю, що люди з розумінням до цього поставляться. Кінологічна служба і вибухотехніки обстежуватимуть місця масових заходів. Буде ще низка заходів у координації з СБУ», – зазначив Крищенко.

У Службі безпеки України заявляють, що Росія готує в Україні в листопаді акції протесту, щоб завадити запровадженню безвізового режиму з Євросоюзом.

За даними відомства,15 листопада має початися всеукраїнська акція протесту банківських вкладників, а 17 листопада продовжаться протести щодо підвищення тарифів. У СБУ заявляють, що ці акції спрямовані на внутрішню дестабілізацію і організацію дострокових парламентських виборів в Україні.

Російська сторона наразі цих заяв СБУ не коментувала.

XS
SM
MD
LG