Доступність посилання

ТОП новини

«Укрзалізниця»: пасажирські потяги з вокзалів України відправляються за графіком 


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

В компанії «Укрзалізниця» заявляють, що пасажирські потяги з усіх вокзалів України відправляються за графіком.

«Пасажирські потяги, як у далекому, так і у приміському сполученнях відправляються за графіком. Наразі скорочується час затримок у дорозі тих поїздів, рух яких було ускладнено через негоду. Продовжується робота щодо остаточного введення у графік руху близько 10 поїздів. Їх максимальний час затримки не перевищує 1 години», – йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

В «Укрзалізниці» зазначають, що вже ліквідовані знеструмлення двох ділянок на території регіональних філій – «Львівська залізниця» й «Південно-Західна залізниця».

Найвищий сніговий покрив спостерігався у Тернополі – 60 сантиметрів, Шепетівці – 50, Жмеринці – 30, Львові та Івано-Франківську – 35.

Вранці в «Укрзалізниці» повідомляли, що станом на ранок 14 листопада через складні погодні умови сталися затримки в русі близько 30 поїздів, половина з них вибилася з графіка більш як на півгодини.

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій України,через несприятливі погодні умови 12–14 листопада знеструмлені 573 населених пункти у 11 областях. За інформацією Українського гідрометцентру, в другій половині дня 14 листопада циклон, що спричинив негоду, вийде за межі України.

XS
SM
MD
LG