Доступність посилання

ТОП новини

Ляшко заявляє, що Юрію Шухевичу загрожує небезпека, і закликає надати йому охорону


Олег Ляшко
Олег Ляшко

Голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявляє, що члену його фракції Юрію Шухевичу загрожує небезпека, і закликає надати Шухевичу державну охорону.

«Звертаюся до президента та СБУ. Сьогодні щодо нашого колеги, політв'язня, Героя України Юрія Шухевича була вчинена спроба цинічної провокації. Після цього ми отримали повідомлення з надійних джерел, що життю Юрія Шухевича загрожує небезпека, що нашого колегу можуть вбити», – заявив Ляшко з парламентської трибуни.

Він також зазначив, що смерть Шухевича хочуть використати «для дестабілізації ситуації, для реалізації московського плану підриву України зсередини», і порівняв цю ситуацію з убивством журналіста Георгія Гонгадзе.

Минулого тижня у Службі безпеки України заявляли, о Росія готує в листопаді акції протесту з метою дестабілізації ситуації в Україні. За даними відомства, саме у вівторок, 15 листопада, має початися всеукраїнська акція протесту банківських вкладників, а 17 листопада продовжаться протести щодо підвищення тарифів. В СБУ заявляють, що ці акції спрямовані на внутрішню дестабілізацію і організацію дострокових парламентських виборів в Україні. Російська сторона наразі цих заяв СБУ не коментувала.

XS
SM
MD
LG