Доступність посилання

ТОП новини

Профспілки відмовилися від планованого протесту в четвер – голова федерації


Григорій Осовий, архівне фото
Григорій Осовий, архівне фото

Профспілки не вийдуть у четвер на плановані було акції протесту, «щоб не ставати об’єктом політичних маніпуляцій», заявив голова Федерації профспілок України Григорій Осовий.

Як сказав він під час зустрічі з головою Верховної Ради України Андрієм Парубієм, при цьому профспілки «не відмовляються від своїх намірів і вийдуть на акції на початку грудня, коли в парламенті розглядатиметься і ухвалюватиметься бюджет, який передбачає підвищення соціальних стандартів», повідомила парламентська прес-служба.

За словами Осового, «профспілкові акції триватимуть, доки не будуть прийняті вимоги щодо забезпечення соціальних стандартів», мовиться в повідомленні.

Останніми днями в центрі Києва почали влаштовувати акції протесту з різного приводу, зокрема, акції ошуканих вкладників збанкрутілих банків тощо.

При цьому минулого тижня у Службі безпеки України заявляли, що Росія готує в листопаді акції протесту з метою дестабілізації ситуації в Україні. За даними відомства, у вівторок мала початися всеукраїнська акція протесту банківських вкладників, а саме в четвер, 17 листопада, мали продовжитися протести щодо підвищення тарифів. В СБУ заявляють, що ці акції спрямовані на внутрішню дестабілізацію і організацію дострокових парламентських виборів в Україні. Російська сторона наразі цих заяв СБУ не коментувала.

XS
SM
MD
LG