Доступність посилання

ТОП новини

Тимчасовим в. о. начальника Одеської митниці призначено Олексія Василенка


Тимчасовим виконувачем обов’язків начальника Одеської митниці призначено директора Департаменту організації митного контролю Державної фіскальної служби (ДФС) Олексія Василенка, повідомили Радіо Свобода у прес-службі Одеської митниці. Посадовець вже прибув з Києва до Одеси і сьогодні проводитиме перші зустрічі з співробітниками Одеської митниці.

У відомстві зазначили, що статус Юлії Марушевської, яка днями написала заяву про звільнення з посади начальника Одеської митниці ДФС за згодою сторін, «залишається невизначеним».

На сторінці у Facebook голова Державної фіскальної служби Роман Насіров написав, що в поданому вигляді заява «неприйнятна». Він також додав, що звільнення Марушевської можливе лише після передачі справ та документів у порядку, встановленому чинним законодавством.

Юлія Марушевська заявила про те, що йде з посади голови Одеської митниці, 14 листопада. Причиною відставки стала, за її словами, «відсутність політичної волі у президента України та прем’єр-міністра завершити проект реформування митниці».

Юлія Марушевська очолювала Одеську митницю з жовтня 2015 року.

XS
SM
MD
LG