Доступність посилання

ТОП новини

Суд обрав запобіжний захід четвертому екс-поліцейському з Кривого Озера


Під час затримання підозрюваних поліцейських у Кривому Озері
Під час затримання підозрюваних поліцейських у Кривому Озері

Центральний районний суд Миколаєва обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 25 грудня для четвертого екс-поліцейського з Кривого Озера, причетного до смерті жителя селища Криве Озеро Олександра Цукермана. Про це йдеться в повідомленні на сайті суду.

«Досудовим слідством встановлено обставини, що вказують на можливу причетність вищезазначеного екс-поліцейського, який до останнього часу перебував у статусі свідка, до спричинення тілесних ушкоджень потерпілому», – йдеться в повідомленні.

Сам підозрюваний зазначав, що дійсно був учасником подій у Кривому Озері, але тілесних ушкоджень потерпілому не завдавав.

Наприкінці серпня у прокуратурі Миколаївської області повідомили про розслідування дій поліцейських, які застосували фізичну силу і спецзасоби при затриманні чоловіка у селищі Криве Озеро, у результаті чого він загинув. Було розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом перевищення службових повноважень поліцейськими.

25 серпня Центральний райсуд Миколаєва взяв під варту трьох підозрюваних у загибелі громадянина Цукермана екс-поліцейських. 15 листопада прокуратура повідомила про підозру у перевищенні службових повноважень четвертому екс-поліцейському.

Генпрокурор України Юрій Луценко повідомив, що проведена прокуратурою Миколаївської області експертиза встановила, що померлого били і в нього стріляли з травматичної зброї.

XS
SM
MD
LG