Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі один військовослужбовець загинув, ще одного поранено – Мотузяник


Упродовж минулої доби у зоні бойових дій на сході України один військовослужбовець загинув, ще один зазнав поранень, повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

За словами речника, напередодні в авдіївській промзоні відбулося два тривалі і потужні обстріли позицій ЗСУ з боку проросійських сепаратистів. Найбільше обстрілів було на маріупольському напрямку.

Раніше в прес-центрі штабу АТО повідомили, що минулої доби проросійські сепаратисти на Донбасі 37 разів відкривали вогонь.

В угрупованні «ДНР» заявили, що українські військові за минулу добу здійснили близько 900 пострілів у бік територій, підконтрольних донецьким сепаратистам. Луганські сепаратисти повідомляють, що ЗСУ тричі стріляли по контрольованих угрупованням «ЛНР» населених пунктах.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Cторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG