Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики на Донбасі обстріляли контрольні пункти «Мар’їнка» та «Золоте» – ДПСУ


Плакат поблизу контрольного пункту «Золоте»
Плакат поблизу контрольного пункту «Золоте»

Державна прикордонна служба України інформує, що підтримувані Росією бойовики ввечері 17 листопада обстріляли на Донбасі контрольні пункти в’їзду та виїзду «Мар’їнка» та «Золоте».

За цим повідомленням, обстріл у напрямку контрольного посту «Мар’їнка» розпочався близько 21:00 і тривав упродовж години. Бойовики «використовували стрілецьку зброю та вели вогонь з населеного пункту Олександрівка, що на неконтрольованій території», повідомляє ДПСУ.

«Вже за декілька годин з боку населеного пункту Первомайськ, використовуючи АГС-17, незаконні збройні формування відкрили вогонь по КПВВ «Золоте», що на дорожньому коридорі «Лисичанськ – Стаханов». Поряд з контрольним пунктом прикордонники зафіксували розриви 10 гранат. У результаті обстрілу ніхто з прикордонників не постраждав», – ідеться у повідомленні.

В угрупованнях «ДНР» та «ЛНР»не повідомляли про бойові дії в районах контрольних пунктів «Мар’їнка» та «Золоте».

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Cторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG