Доступність посилання

ТОП новини

У Кривому Розі журналіст звернувся до поліції через перешкоджання його роботі людиною з автоматом


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

У Кривому Розі журналіст телеканалу «Первый городской» Олег Ярмолинський подав заяву до поліції за фактом перешкоджання його потраплянню до будівлі міськради невідомим із автоматом, повідомили в редакції телеканалу.

За даними телеканалу, інцидент стався в четвер, під час обшуків у будівлі міської ради.

Як розповіли на телеканалі, кореспондент намагався піднятися на поверх, де проводили обшуки в управлінні житлово-комунального господарства, на ліфті, але при виході його заблокував чоловік в одязі захисного кольору з автоматом. Невідомий, як зазначає телеканал, вдарив по камері й кілька разів штовхнув журналіста, а потім загородив йому прохід.

«Пізніше до нашого кореспондента підійшов невідомий, як з’ясувалося пізніше, це був заступник начальника слідчого відділу податкової поліції Дніпропетровської області. Чоловік попросив журналіста покинути приміщення, пояснивши, що в управлінні проходять слідчі дії і журналістів туди не допускають», – повідомляє телеканал.

У поліції підтвердили факт прийняття заяви від журналіста.

У четвер журналісти Кривого Рогу заявили, що через обшуки в будівлі Криворізької міської ради в четвер туди не пропускали представників ЗМІ. Дехто з криворізьких політиків заявив, що справа політично вмотивована. Водночас начальник обласного управління Фіскальної служби Оксана Томчук повідомила, що податкова поліція головного управління Державної фіскальної служби в області у супроводі Служби безпеки України провела обшуки в управлінні благоустрою та житлової політики Криворізької міськради в рамках кримінального провадження, порушеного в жовтні цього року. За її словами, посадовців міськради підозрюють у «розкраданні бюджетних коштів» під час тендерів.

XS
SM
MD
LG