Доступність посилання

ТОП новини

У Києві попередили про обмеження в центрі через очікувані масові акції в понеділок


Ілюстраційне фото: під час протесту проти здешевлення гривні в Києві 15 листопада 2016 року
Ілюстраційне фото: під час протесту проти здешевлення гривні в Києві 15 листопада 2016 року

Київська міська державна адміністрація повідомила, що у зв’язку з очікуваними на понеділок масовими заходами, на які подали велику кількість заяв, у центрі міста буде обмежений рух автотранспорту.

Це також викличе зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту, що передбачено розпорядженням КМДА, виданим у п’ятницю, мовиться в повідомленні. Інформацію про ці зміни обіцяють оприлюднити додатково.

Також можливі зміни в роботі станцій метро: щоб уникнути скупчення людей, заплановано закрити вхід та вихід зі станції метро «Хрещатик» до вулиці Інститутська.

За повідомленням, із 06:00 ранку 21 листопада 2016 року до закінчення заходів буде перекрито рух транспортних засобів на вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Б. Хмельницького до буд. № 3 на вул. Хрещатик), вул. Михайлівській (на відрізку від вул. Хрещатик до перетину з вул. Костьольною), вул. Архітектора Городецького, вул. Ольгинській та вул. Інститутській (на відрізку від алеї Героїв Небесної сотні до буд. № 13/14 на вул. Інститутській).

Окрім того, з 06:00 21 листопада 2016 року і до закінчення заходів у встановленому порядку буде здійснено тимчасове обмеження або заборона руху транспортних засобів на вул. Лаврській (на відрізку від площі Слави до вул. Цитадельної), вул. Цитадельній (на відрізку від вул. Лаврської до вул. Лейпцизької), пров. Лаврському, вул. Банковій (на відрізку від вул. Інститутської до вул. Круглоуніверситетської), вул. Круглоуніверситетській (на відрізку від буд. № 11/19 на вул. Круглоуніверситетській до вул. Лютеранської), вул. Лютеранській (на відрізку від вул. Круглоуніверситетської до вул. Заньковецької), вул. Заньковецькій (на відрізку від вул. Лютеранської до вул. Архітектора Городецького), вул. Інститутській (на відрізку від вул. Садової до вул. Шовковичної), вул. М. Грушевського (від вул. Садової до пров. Кріпосного).

У понеділок, 21 листопада, в Україні відзначають День гідності і свободи в пам’ять про початок того дня 2013 року Євромайдану після того, як тодішня влада України відмовилася підписувати Угоду про асоціацію з Європейським союзом. Із цієї нагоди в Києві планується низка і офіційних меморіальних, урочистих і культурних заходів, і акцій різних політичних сил.

XS
SM
MD
LG