Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу сепаратисти на Донбасі 25 разів відкривали вогонь – штаб АТО


У прес-центрі штабу АТО в середу повідомили, що упродовж минулої доби проросійські сепаратисти 25 разів відкривали вогонь на Донбасі, з початку нової доби – 4 рази. Про це йдеться в повідомленні на сторінці штабу у Facebook.

Під обстріли сепаратистів потрапили території поблизу населених пунктів Водяне, Красногорівка, Широкине, Талаківка, Павлопіль, Новотроїцьке, Тарамчук, Мар’їнка, Авдіївка, Зайцеве, Новозванівка, Новоолександрівка.

Повідомляється, що під час обстрілів бойовики використовували установки «Град», міномети різних калібрів, гранатомети та стрілецьку зброю.

В угрупованні «ДНР» станом на ранок середи, 23 листопада, не повідомляють про ситуацію за останні години на територіях, підконтрольних донецьким бойовикам. У сепаратистських зведеннях вівторка йшлося про понад півтисячі обстрілів за попередню добу з боку ЗСУ. Луганські сепаратисти стверджують, що українські військові напередодні стріляли один раз по селу Калинове.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Cторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG