Доступність посилання

ТОП новини

Мін’юст призначив в.о. директора департаменту з питань люстрації Ганну Калинчук


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Міністерство юстиції України призначило виконувачем обов’язків директора департаменту з питань люстрації Ганна Калинчук. Про це агенції «Українські новини» повідомив міністр юстиції Павло Петренко.

«Трудовий колектив департаменту зібрався і запропонував кандидатуру в. о. директора Ані Калинчук. Я підтримав цю кандидатуру», – сказав Петренко.

За словами міністра, в найближчі 2-3 тижні відбудеться оновлення складу Громадського люстраційного комітету.

Петренко також додав, що відставка попередниці Калинчук Тетяни Козаченко була плановою, оскільки вона не мала наміру перебувати на державній службі понад 2 роки.

Як повідомила на своїй сторінці у Facebook сама Козаченко, новій голові департаменту люстрації 23 роки, вона «знає всю історію роботи та методологію».

«Вона ще більш безкомпромісна, ніж я, знає всю історію роботи та методологію. Визнаю, це мене тішить, так само як рівень освіти, знань та мотивації. Подивіться на департамент, є очевидним що ці рішення не є штучними чи випадковими», – написала Козаченко.

Тетяна Козаченко оголосила про свою відставку у понеділок, 21 листопада. Вона була призначена директором департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції України 7 листопада 2014 року.

XS
SM
MD
LG