Доступність посилання

ТОП новини

Лукаш заявляє, що виграла ще один суд у ГПУ


Олена Лукаш
Олена Лукаш

Колишній міністр юстиції України Олена Лукаш заявляє, що Печерський райсуд Києва зобов’язав Генеральну прокуратуру спростувати інформацію подану для внесення колишньої чиновниці до списку санкцій Ради ЄС.

«Печерський районний суд Києва задовольнив мій позов до Генеральної прокуратури про визнання недосторівною інформації, поширеної ГПУ на брифінгу після мого «блискучого» затримання на кухні. Брехня про мене, сказана на всю країну, була настільки нахабною, що іншого варіанту у суду і бути не могло. Але мені знадобився майже рік, щоб довести очевидне», – написала Лукаш 24 листопада на своїй сторінці у Facebook.

У Генпрокуратурі наразі не коментували цієї інформації.

5 жовтня Лукаш заявила, що Апеляційний суд Києва задовольнив її скаргу, визнавши недостовірною інформацію, подану Генпрокуратурою для внесення колишньої чиновниці до списку санкцій Ради Європейського союзу.

У ГПУ заявляють, що екс-міністра юстиції Олену Лукаш підозрюють у заволодінні 2,5 мільйона гривень з державного бюджету України і вчиненні службового підроблення, що спричинило тяжкі наслідки.

XS
SM
MD
LG