Доступність посилання

ТОП новини

Афганістан: 5 людей загинули від вибухів у провінції Нангархар


Влада Афганістану повідомляє, що у результаті трьох вибухів, які пролунали на сході країни, загинули щонайменше 5 людей, десятки були поранені.

25 листопада речник провінції Нангархар Аттахулла Хоґ’яні повідомив, що вибухи пролунали у різних частинах столиці провінції – місті Джалалабад.

Наразі відповідальності за вибухи ніхто не взяв. Зазвичай за подібними атаками у цьому регіоні стоїть угруповання «Ісламська держава».

За інформацією Хоґ’яні, перша бомба була закладена на узбіччі біля будинку співробітника місцевої в’язниці Абдула Хакіма, у результаті вибуху загинув він та його дитина, ще шість людей були поранені.

Другий вибух був спрямований на приміщення пожежної бригади – загинули троє людей, ще 21 людина поранена.

Третій вибух, повідомляє Аттахулла Хоґ’яні, пролунав після того, як після першого вибуху люди зібралися у будинку Абдула Хакіма. Щодо постраждалих у результаті третього вибуху наразі інформації немає.

Упродовж останнього часу угруповання «Ісламська держава» посилила напади в Афганістані. Це відбувається у час, як афганські сили безпеки за підтримки авіаударів США, ведуть наступ проти ісламістів на сході Афганістану.

XS
SM
MD
LG