Доступність посилання

ТОП новини

На Донбасі за минулу добу поранено 5 військових – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі поранень зазнали п’ятеро військовослужбовців, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, загиблих серед українських військових немає.

Лисенко також зазначив, що тривають масштабні обстріли з боку бойовиків на приморських рубежах – на маріупольському напрямку. Неспокійними з точки зору обстрілів сепаратистів залишаються і донецький та луганський напрямки.

Раніше сьогодні у прес-центрі штабу АТО повідомили, що упродовж минулої доби проросійські сепаратисти 37 разів відкривали вогонь в бік позицій ЗСУ на Донбасі.

В угрупованні «ДНР» стверджують, що через обстріли з боку української сторони пошкоджено сім житлових будинків на підконтрольних бойовикам територіях і поранено одного місцевого жителя. В угрупованні «ЛНР» заявили про один обстріл з боку ЗСУ за минулу добу.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Cторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG