Доступність посилання

ТОП новини

Жебрівський: «режим тиші» біля Торецька має розпочатися у вівторок


«Режим тиші» біля Торецька Донецької області має розпочатися у вівторок. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

«Режим тиші розпочинається завтра від 09:00 до 16:00. Зранку наші ремонтні бригади і підрозділи МНС розпочинають роботи. Режим припинення вогню надано на три дні», – зазначив він.

За словами Жебрівського, російська сторона у Спільному координаційному центрі з припинення вогню (СЦКК) таки надала письмове підтвердження дотримання «режиму тиші» і припинення вогню в районі проведення ремонтних робіт на водогоні біля Торецька.

22 листопада внаслідок бойових дій було пошкоджено водовід, який на 90% забезпечує потреби Торецька в воді. Через це у місті оголошено надзвичайну ситуацію.

Як пояснював заступник мера Торецька Сергій Віннік, водовід проходить із підконтрольної бойовикам Горлівки, і хоч ремонтні бригади наступного ж дня були готові виїхати на місце ушкодження, станом на 28 листопада комунальники не отримали від бойовиків гарантій безпеки, тому не могли відновити водопостачання.

XS
SM
MD
LG