Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики на Донбасі здійснили 38 обстрілів за добу – штаб


Штаб української воєнної операції на Донбасі заявляє, що 28 листопада підтримувані Росією бойовики здійснили 38 обстрілів позицій українських військових. Це сталося на всіх оперативних напрямках – Маріупольському, Донецькому та Луганському, ідеться у зведенні.

За даними штабу АТО, сепаратисти стріляли з мінометів калібру 120 і 82 міліметри, гранатометів та озброєння БМП по Красногорівці, Широкиному, Старогнатівці, Мар’їнці, Талаківці на Маріупольському напрямку.

На Луганщині село Кримське опинилося під обстрілом із мінометів, озброєння БМП, гранатометів, зенітних установок та інших видів озброєння, твердять українські військові.

На Донецькому напрямку з мінометів, гранатометів різних систем, БМП і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по українських позиціях поблизу Авдіївки та Луганського, повідомляє штаб АТО.

В угрупованнях «ЛНР» та «ДНР» ще не повідомляли про бойові дії впродовж минулої доби.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Cторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG