Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі 5 військових поранені – Мотузяник


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військових немає, 5 військових поранені, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його даними, на луганському напрямку основні бойові дії вчора були в Кримському, де підтримувані Росією бойовики здійснили низку мінометних обстрілів.

На донецькому напрямку, повідомив Мотузяник, бойові дії велися в Луганському та Авдіївці, сепаратисти використовували легке озброєння, бронетехніку та міномети.

Речник АТО повідомив, що на маріупольському напрямку бойовики активно стріляють в Мар’їнському районі та на приморських рубежах.

«Найпотужніші мінометні обстріли з боку бойовиків відбулися в Красногорівці, а з бронетехніки – в Широкині. Майже всі збройні провокації відбулися у другій половині дня», – сказав Мотузяник.

В угрупованні «ДНР» заявили, що українські військові за минулу добу здійснили обстріли їхніх позицій біля Зайцева, Ясинуватої, Старомихайлівки, Трудівського, Оленівки, села Спартак і Докучаєвська. В угрупованні «ЛНР» заявляють, що ЗСУ два рази обстріляли позиції бойовиків.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Cторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG