Доступність посилання

ТОП новини

У Нікополі розслідують заяви активіста про те, що його будинок закидали «коктейлями Молотова»


На Дніпропетровщині поліція розслідує інцидент щодо будинку активіста, голови ГО «Громадський актив» Олександра Тихона, до якого кинули пляшки з невстановленою речовиною. Інформацію про це Радіо Свобода підтвердили в Нікопольському міському управлінні поліції.

За даними з поліції, інформація внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 статті 194 Кримінального кодексу України. Водночас в поліції не поінформували про кількість пляшок, речовину, яка в них була, та наслідки інциденту, зазначивши, що на місці події наразі працює слідчо-оперативна група.

За даними самого активіста Олександра Тихона, інцидент стався у вівторок. За його словами, до будинку кинули «коктейлі Молотова». «Вдома були дружина і дитина», – заявив він. Інших подробиць інциденту він поки що не повідомив.

Раніше Олександр Тихон неодноразово критикував місцеву владу Нікополя через підготовку міста до опалювального сезону й підтримував акції протесту працівників станції швидкої допомоги, які через проблеми з опаленням у своїй будівлі мали перейти працювати в інші будівлі.

XS
SM
MD
LG