Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики на Донбасі здійснили 31 обстріл за добу – штаб


Штаб української воєнної операції на Донбасі заявляє, що підтримувані Росією бойовики 29 листопада 31 раз обстріляли позиції українських військових. Це відбулося на всіх оперативних напрямках – Донецькому, Маріупольському та Луганському, ідеться у зведенні.

За цими даними, з мінометів калібру 120 та 82 міліметри та гранатометів сепаратисти обстрілювали Авдіївку, а згодом – Опитне та Кам’янку.

На Луганському напрямку з мінометів бойовики вели вогонь по Кримському, Балці Кошарній та Новозванівці, під вогонь гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапила Станиця Луганська, інформує штаб АТО.

На Маріупольському напрямку обстріли зафіксовані в Широкиному, Красногорівці, Новогригорівці, Водяному, Талаківці, Новотроїцькому, стверджують українські військові.

В угрупованні «ДНР» удень 29 листопада заявляли, що впродовж минулої доби під обстрілами, в яких сепаратисти звинувачують українських військових, опинилися Горлівка та її передмістя, Ясинувата, Докучаєвськ, околиці Донецька, а також південь контрольованої бойовиками території.

В угрупованні «ЛНР» ще не повідомляли про бойові дії впродовж минулої доби.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Cторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG