Доступність посилання

ТОП новини

НКРЕКП підвищила тарифи на тепло для бюджетних установ і підприємств


Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) підвищила тарифи на теплову енергію для бюджетних установ у середньому на 21,7% – до 1345,15 грн/Гкал.

Відповідно до рішення регулятора, тарифи на тепло для інших споживачів (окрім населення) підвищено в середньому на 22,4% – до 1225 грн/Гкал.

При цьому тарифи для релігійних організацій залишаються незмінними.

Крім того, НКРЕКП підвищила тарифи на послугу центрального гарячого водопостачання (ГВС) для всіх категорій споживачів (окрім населення), зокрема, тариф «Київенерго» на ГВС для бюджетників та інших споживачів (окрім населення) зросте на 20,1% – до 73,87 гривень, а для релігійних організацій – на 0,3%, до 40,6 гривень.

В Україні з 1 липня подорожчали послуги централізованого гарячого водопостачання та опалення. Це пов’язано з встановленням єдиної ціни на газ для населення і підприємств теплокомуненерго на рівні 6,8 тисячі гривень за тисячу кубометрів. Відповідні рішення раніше були ухвалені Національною комісією, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП).

XS
SM
MD
LG