Доступність посилання

ТОП новини

На Дніпропетровщині перекинувся автобус із дітьми, одна людина загинула


Ймовірною причиною ДТП є зледеніння траси, складні погодні умови
Ймовірною причиною ДТП є зледеніння траси, складні погодні умови

На Дніпропетровщині 3 грудня перекинувся автобус, який перевозив дітей, одна людина загинула. Інформацію про це підтвердила речниця головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Ганна Старчевська.

За інформацією з поліції, інцидент стався на Криворізькій трасі, неподалік від Дніпра. Перекинувся автобус з 49-ма пасажирами, 23 з них – діти. Пасажири – з Кіровоградської області, вона були на Дніпропетровщині з концертом.

За попередніми даними, загинула жінка. Обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують.

«У нас горе. З Кропивницького їхав автобус з дітьми і перекинувся на криворізькій трасі. За 15 кілометрів від Дніпра. Хвала Господу, все діти живі. Загинула жінка, яка стояла на узбіччі», – написав у Facebook міський голова Дніпра Борис Філатов.

За даними з ДСНС в області, аварія сталася на слизькій трасі. В неї потрапили діти творчого колективу з міста Кропивницького. Дані рятувальників дещо різняться від повідомлень поліції: у ДСНС кажуть, що в автобусі було понад 30 дітей. Усіх дітей відвезли до лікарні на обстеження, після цього поселять до місцевого готелю. На місці події рятувальники проводять намагаються підняти автобус за допомогою крану.

За даними з ДСНС в області, за день на Дніпропетровщині сталось 30 дорожньо-транспортних пригод. Синоптики зафіксували погіршення погодних умов, ожеледицю, налипання мокрого снігу, в області оголошене штормове попередження.

XS
SM
MD
LG