Доступність посилання

ТОП новини

Затриманий у Києві на хабарі суддя перебуватиме під нічним домашнім арештом – Холодницький


Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький

Слідчим суддя Солом’янського районного суду Києва частково задовольнив клопотання прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави щодо раніше затриманого за отримання неправомірної вигоди судді Київського апеляційного адміністративного суду. Про це у Facebook 3 грудня написав керівник САП Назар Холодницький.

«Згідно з резолютивною частиною ухвали, слідчий суддя обрав своєму підозрюваному колезі інший запобіжний захід у вигляді домашнього арешту за місцем проживання в період часу з 23:00 до 06:00 до 3 лютого 2017 року (нічний домашній арешт)», – написав Холодницький.

Також на підозрюваного покладено визначені ст. 194 КПК України обов’язки, у тому числі щодо носіння електронного засобу контролю.

«Повний текст ухвали з мотивацією такого рішення буде оголошено 7 грудня, однак прокурорами САП на ухвалу суду у встановлені КПК України строки уже готується апеляція, оскільки з таким запобіжним заходом погодитись не можемо», – додав керівник САП.

Суддю Київського апеляційного адміністративного суду, прізвище якого не розголошується, 1 грудня було затримано за отримання 5 тисяч доларів неправомірної вигоди за ухвалення рішення на користь третьої особи.

XS
SM
MD
LG