Доступність посилання

ТОП новини

Сарган: прокуратура розслідує обставини перестрілки в Княжичах за статтею «вбивство»


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Прокуратура Київської області почала розслідування обставин перестрілки поліцейських в Княжичах за статтею «вбивство».

Як повідомила на своїй сторінці в Facebook речниця генпрокурора Лариса Сарган, наразі тривають слідчі дії, встановлюються всі обставини події.

За її словами, хід досудового розслідування перебуває на особистому контролі генерального прокурора.

«Встановлено, що 4 грудня о 4-й годині ранку в селі Княжичі співробітники Корпусу оперативно-раптової дії Нацполіції, перебуваючи на службі, застосували автоматичну зброю стосовно співробітників Броварського відділу поліції охорони Управління поліції охорони в Київській області, які разом з двома співробітниками управління оперативної служби Нацполіції в Києві, теж перебуваючи на службі, застосували автоматичну зброю у відповідь», – написала вона.

У Нацполіції повідомили, що у селі Княжичі Київської області 4 грудня київські оперативники за підтримки бійців спецпідрозділу КОРД готувалися до затримання групи підозрюваних у серії пограбувань, у цей час наряд поліції охорони виїхав у цей же район на автоматичне спрацювання охоронної сигналізації. Близько 4-ї години ранку між поліцейськими виникла перестрілка, внаслідок якої загинули п’ять працівників поліції. Нацполіція розпочала службове розслідування за фактом цих подій.

XS
SM
MD
LG