Доступність посилання

ТОП новини

Вдень на Донбасі бойовики стріляли 11 разів – штаб АТО


У прес-центрі штабу АТО в неділю повідомили, що проросійські сепаратисти з початку поточної доби і до 18-ї години вечора 11 разів відкривали вогонь на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні на сторінці у Facebook. Всі обстріли відбулися на маріупольському напрямку, уточнили у штабі.

«Ніч у зоні проведення АТО пройшла спокійно, та вже на ранок окупанти розпочали обстріли наших позицій з мінометів в районі Широкиного. Протягом дня російсько-окупаційні війська з мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї продовжили обстрілювати Талаківку, Красногорівку, Мар’їнку та Широкине», – йдеться в повідомленні.

Раніше сьогодні в штабі АТО заявляли про 26 обстрілів з боку бойовиків за минулу добу.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявляли про 1205 обстрілів з боку ЗСУ за попередню добу, луганські сепаратисти – про 2 обстріли.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Обстріли тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG