Доступність посилання

ТОП новини

Суд відправив під домашній арешт екс-голову правління банку «Михайлівський»


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Шевченківський районний суд Києва 3 грудня змінив запобіжний захід колишньому голові правління банку «Михайлівський» Ігорю Дорошенку з тримання під вартою на домашній арешт.

Відео судового засідання оприлюднене у YouTube.

«Клопотання слідчого задовольнити частково, застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту», – оголосив суддя ухвалу.

12 серпня силовики затримали голову правління банку «Михайлівський». Його підозрюють у розкраданні 870 мільйонів гривень банківських коштів та доведення банку до неплатоспроможності. 13 серпня Шевченківський райсуд Києва арештував екс-голову правління банку «Михайлівський» на два місяці з можливістю внесення застави у розмірі 137,8 мільйона гривень. Відтоді він перебував під вартою.

У листопаді Служба безпеки України проводила слідчі дії в бізнес-центрі «Гулівер» у Києві в рамках розслідування у справі про розкрадання коштів банку «Михайлівський».

23 травня НБУ своєю постановою визнав банк «Михайлівський» неплатоспроможним і запровадив у ньому тимчасову адміністрацію. Однак з того часу, за словами вкладників банку, вони не можуть отримати ані своїх депозитів, ані коштів на карткових рахунках, ані навіть використовувати їх у безготівкових розрахунках.

XS
SM
MD
LG