Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі троє військових поранені – Мотузяник


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі жоден український військовий не загинув, троє поранені, повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його словами, минулої доби кількість обстрілів з боку підтримуваних Росією бойовиків зменшилася, зокрема, на Луганщині не зафіксовано жодного обстрілу.

Мотузяник зазначив, що на донецькому напрямку бойовики відкривали вогонь біля Донецького аеропорту, селища Луганське, біля Авдіївки та Новгородського.

На маріупольському напрямку, за даними речника АТО, бойовики відкрили вогонь з 152-міліметрової артилерії та танків біля Широкина, також були мінометні обстріли біля Красногорівки та Чермалика.

В угрупованні «ДНР» звинувачують українських військових в обстрілі Куйбишевського району Донецька. За словами сепаратистів, внаслідок обстрілу поранені двоє мирних жителів. Сепаратисти угруповання «ЛНР» не повідомляють про оперативну ситуацію на території, яку вони контролюють.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з вересня, але він щоразу порушувався. Cторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG